Fotoshoot

Het is leuk om herinneringen, vriendschappen of andere momenten professioneel vast te leggen tijdens een fotoshoot. Denk aan newborn fotografie met jouw pasgeboren baby, zwangerschapsfotografie, een fotoshoot met je gezin, vriendinnen of kinderen. Alles is mogelijk.

Onze fotostudio

Midden in het centrum van ‘s-Hertogenbosch vind je onze fotostudio. Hier beschikken we over voldoende ruimte voor een mooi portret van personen, families, gezinnen of spelende kinderen. We creëren een passende sfeer door een bepaalde achtergrond- en lichtopstelling naar wens. Niks is te gek en we gaan voor een optimaal resultaat. De duur van de fotoshoot is afhankelijk van je wens(en). Na de shoot plannen we een vervolgafspraak in om de foto’s samen uit te zoeken of ontvang je een link naar een online, gepersonaliseerde fotogalerij. Het is ook mogelijk om de foto’s te bedrukken op verschillende materialen. Leuk voor in huis of om cadeau te geven.

Verschillende fotoshoots

We bieden verschillende soorten shoots aan. Denk aan shoots voor een pasgeboren baby, kinderen, samen met het gezin of met vriendinnen. Alles is mogelijk in onze fotostudio. We nemen je mee in de mogelijkheden:

Zwangerschap, newborn en babyfotografie

Zwanger zijn is een bijzonder moment, net als het moment dat je ouders wordt van jullie pasgeboren kindje. Een moment waar velen voor kiezen om dit professioneel vast te leggen. Plan jouw zwangerschapsfotografie, newborn of babyfotoshoot in. Samen bespreken we jullie wensen en maken we een uitgebreide fotoreportage.

Lees alles over zwangerschaps-, newborn-, en babyfotografie

Familie fotoshoot

Met jouw gezin of familie op de foto? Laat deze herinnering(en) professioneel vastleggen door onze fotografen. Iedere familie is bijzonder. Groot of klein, in de studio of op locatie, alles is mogelijk. Ben je met een hele grote groep? Dan is het mogelijk dat we in groepen van 3 tot 5 personen fotograferen. Na de shoot bewerken we de foto’s en vormen we het tot een mooi geheel in een panoramafoto. 

Lees meer over familie fotoshoots

Kinderfotografie

Kinderen zijn puur. Wij vinden het fantastisch om hun verschillende gezichtsuitdrukkingen vast te leggen. Plan een fotoshoot met jouw kinderen en blik, later als ze groot zijn, samen terug op deze tijd. 

Lees meer over kinderfotografie

Fotoshoot met vrienden

Leg bijzondere vriendschappen vast en plan een fotoshoot met jouw vriend(inn)en of partner. Op een mooie locatie of in de studio, alles kan. Waardevol om te hebben en leuk om cadeau te geven.

Lees meer over fotoshoot met vrienden of partner

Fotoshoot buiten

Naast een fotoshoot in onze studio, is het natuurlijk ook mogelijk om een fotoshoot buiten te organiseren. Samen met jouw gezin, familie, partner, kinderen of vriendengroep. Op een mooie locatie of een locatie met een voor jou bijzondere waarde. In de herfst met de mooie herfstkleuren of in het stralende voorjaar? We maken alles naar wens. 

Lees meer over onze fotoshoots buiten

Kledingtips voor de fotoshoot

De juiste kleding voor een fotoshoot is erg belangrijk maar het allerbelangrijkste is dat jij jezelf prettig voelt in de kleding die je tijdens een fotoshoot aan hebt. Kleding waarvan jij vindt dat je er mooi in bent, zorgt dat jij in die kleding straalt, en dat zie je terug in de foto’s. Om de foto er ook net zo stralend uit te laten komen hebben wij wat tips: 

  • Probeer drukke prints zoveel mogelijk te vermijden. Hele drukke prints leiden enorm af van hetgeen waar het uiteindelijk om gaat in de foto: jullie zelf! 
  • Als je met meerdere personen op de foto gaat, is het altijd leuk om de kleuren een beetje op elkaar af te stemmen.
  • Het dragen van elkaar complementerende kleuren is ook een erg leuk idee voor een fotoshoot. De ene helft in het grijs en de andere helft in het roze, bijvoorbeeld. 
  • Als je graag een bepaalde stijl wilt oproepen in de shoot dan is het natuurlijk leuk om daar ook je kleding op uit te zoeken. 

Contact

Heb je interesse in een van onze fotoshoots? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en organiseren we een fotoshoot op maat.