Trouwreportage

Trouwen is een bijzonder moment en jullie trouwdag is een van de mooiste dagen van jullie leven. Groots of klein, het wordt op jullie manier gevierd met al jullie dierbaren om je heen. Reden genoeg om deze herinneringen professioneel vast te leggen met een trouwreportage. Wij zorgen ervoor dat je de emotie herbeleeft op momenten wanneer jij wilt. Het is onze taak om deze speciale dag vast te leggen op een manier die bij jullie past. 

Bruidsreportages

Een bruidsreportage is het vastleggen van jouw bruiloft door onze professionele fotograaf. Wij leggen deze mooie momenten graag vast. Denk aan de first look, de ceremonie, groepsfoto’s met het gezin, familie en/of vrienden, het huwelijksdiner en meer. Geen standaard bruidsreportage, maar op maat gemaakt naar jullie wens. 

Onze werkwijze

Onze fotograaf René Kuijs, een beeldman pur sang, heeft veel ervaring in het maken van bruidsreportages. Hij weet steeds de juiste emotie(s) vast te leggen. Hoe gaan wij te werk? Tijdens een vrijblijvende kennismaking ontvang je een offerte op maat gemaakt. Ongeveer twee weken voor de trouwdatum nemen we samen de hele dag door en bespreken we jullie wensen en voorkeuren.

Onze bruidsreportage bestaat uit 4 uur aaneengesloten fotografie op locatie. Jullie ontvangen daarna 150 tot 200 bewerkte en printklare fotobestanden per USB. Wij ontwikkelen professionele bruidsreportages al vanaf €695,-. Het is ook mogelijk om de trouwreportage af te leveren in een state of the art “digitaal” boek (tot een formaat van 40 x 55 cm). Kies voor een traditioneel album met ingeplakte foto’s of ga voor een origineel bedankje voor jullie gasten met foto’s van de dag. Alles is mogelijk!

Kennismaking

Het vastleggen van jullie trouwdag is een persoonlijk moment. We plannen daarom vooraf altijd een kennismakingsgesprek in waarbij jullie je wensen en voorkeuren aangeven. Onze professionele fotograaf René Kuijs adviseert, denkt mee en laat voorbeelden zien van zowel analoge als digitale reportages. Zo creëren we samen een trouwreportage waar jullie nog vaak met plezier naar terugkijken. 

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een professionele trouwfotograaf? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw trouwreportage.

Sfeerimpressie trouwreportage