Pasfoto's

Voor een snel gemaakte pasfoto ga je naar Foto Expert. Je vindt ons schuin tegenover het stadskantoor in ‘s-Hertogenbosch. Daardoor is een bezoekje aan ons makkelijk te combineren met het aanvragen van je rijbewijs, paspoort, ID-kaart of andere documenten bij het stadskantoor van ‘s-Hertogenbosch.

Pasfoto’s voor al jouw officiële documenten, paspoort, id en/of rijbewijs

Onze pasfoto’s worden altijd goedgekeurd voor bovenstaande documenten. Is er toch iets mis met de pasfoto? Dan krijg je garantie! Bij een standaard-set pasfoto’s ontvang je ook een digitaal exemplaar. Wil je online je rijbewijs verlengen? Ook dat kan bij ons.

Wij maken pasfoto’s voor iedereen

Heb je niet alleen een pasfoto voor jezelf nodig, maar ook voor de rest van het gezin? Wij maken ook pasfoto’s voor baby’s en (kleine) kinderen. We nemen er de tijd voor en zorgen dat het hele gezin op de foto staat.

Regels

Vaak blijkt bij het maken van de pasfoto dat er wat onduidelijkheden zijn van wat wel en niet mag. Foto Expert weet uiteraard wat wel en niet mag. Wij zorgen ervoor dat jouw pasfoto voldoet aan de huidige regels. 

Meer informatie

Het is niet nodig om een afspraak te maken voor het laten schieten van pasfoto’s. Wil je meer weten over het maken van pasfoto’s bel dan naar 073 6143109 of neem contact met ons op.