Pasfoto aan huis

Foto Expert ‘s-Hertogenbosch komt graag bij je langs om een pasfoto aan huis te maken. Er komt een moment dat jouw  paspoort, ID-kaart of rijbewijs verloopt of dat je een visum moet aanvragen. Dan is het belangrijk dat je een pasfoto laat maken die voldoet aan de eisen van de aanvraag van het document. Natuurlijk kan je hiervoor langskomen in onze fotostudio, tegenover het stadskantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar wij komen ook graag bij jou thuis langs voor het maken van een pasfoto. 

Komen jullie op elke locatie langs voor het maken van een pasfoto?

Als je in een verzorgingshuis of verpleeghuis woont en niet (makkelijk) naar buiten kan om een foto te laten maken in onze fotostudio, komen wij graag bij jou op locatie een pasfoto maken. Ook wanneer je in het ziekenhuis ligt en je document verloopt, komen wij langs. Heb je een bedrijf en wil je pasfoto’s laten maken van jouw werknemers voor een bedrijfspas of visum? Foto Expert ‘s-Hertogenbosch verzorgt het maken van pasfoto’s zelfs bij jou op kantoor. 

Kosten voor een pasfoto op locatie

De kosten voor het maken van een Nederlandse pasfoto op locatie zijn al vanaf € 45,00 (dit is het tarief binnen ‘s-Hertogenbosch, exclusief eventuele reis en parkeerkosten). Hiervoor komen wij naar je toe en ontvang je een setje pasfoto’s. Voor een Nederlands document zijn het 4 foto’s, voor sommige visumaanvragen of buitenlandse paspoorten kan het voorkomen dat je een ander aantal foto’s krijgt. Je betaalt voor de pasfoto’s contant, en de eerstvolgende werkdag kunnen de foto’s in onze studio worden opgehaald. Lukt dit niet? Geen probleem, voor € 4,50 sturen we de pasfoto’s per post naar je toe.

Afspraak maken

Een afspraak inplannen voor het maken van een pasfoto op locatie kan telefonisch via 073 6143109 of door contact op te nemen via onze website. We plannen dan samen een moment dat goed uitkomt. Wanneer de afspraak staat, komen wij bij je langs voor het maken van de pasfoto op locatie. Naast de professionele camera nemen wij een achtergrondscherm mee en zorgen wij voor voldoende licht. Heb je vragen over het maken van een pasfoto op locatie? Neem contact met ons op.