LinkedIn fotografie

LinkedIn is een belangrijk social media kanaal voor een zakelijk, professioneel netwerk. Zichtbaarheid is belangrijk en begint met een goede profielfoto, een stukje personal branding. Lees meer over LinkedIn Fotografie.

LinkedIn is een belangrijk social media kanaal voor een zakelijk, professioneel netwerk. Zichtbaarheid is belangrijk en begint met een goede profielfoto, een stukje personal branding. Dit wekt vertrouwen en zorgt dat je professioneel overkomt, het is de eerste indruk die je achterlaat bij mensen. En dat is belangrijk wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, opdracht of je zakelijk netwerk wilt uitbreiden. Kortom, succes op LinkedIn begint met een professionele profielfoto en die regelen wij voor je!

Jouw zakelijke profielfoto

Een zakelijke profielfoto is breder inzetbaar dan alleen social media kanalen. Denk bijvoorbeeld ook aan publicatie voor een tijdschrift, een brochure of krant. Wat is belangrijk bij een zakelijke profielfoto? We geven je graag wat tips ter voorbereiding:

Passende kleding

Ga voor passende kleding en kijk naar de ‘dresscode’ voor de sector of branche waarin je werkzaam bent. Bijvoorbeeld een strak pak met stropdas voor de financiële sector. Zorg voor niet te veel afleiding; niet te veel drukke motieven en niet alleen wit. Zorg voor bescheiden accessoires. Een zakelijke foto draait om de persoon, niet om de kleding.  Neem altijd een extra setje kleding mee, zodat we je in verschillende outfits fotograferen.

Lichaamshouding

Let op de houding van je lichaam. Hoewel alleen je gezicht op de foto komt, is je houding erg belangrijk. Dus: rechte rug, borst iets vooruit en gestrekte benen. Onze professionele fotografen helpen je hierbij. Zo zorgen we voor een zelfverzekerde uitstraling.

Lachen!

Een lach wordt gewaardeerd! We weten dat lachen op commando niet altijd even makkelijk is.. Maar iedereen houdt van vrolijke mensen, dus laat je gezicht stralen.

Onze werkwijze

Wij creëren een professionele, zakelijke foto voor jou (en je collega’s). De fotografie vindt plaats bij ons in de fotostudio in ‘s-Hertogenbosch, maar het is ook mogelijk dat we de foto’s op locatie maken. We maken een aantal portretfoto’s in verschillende poses. Geef vooral je voorkeur en wensen aan. Natuurlijk is afwisseling in kleding en accessoires mogelijk.

Na afloop bewerken we jouw foto’s en krijg je van ons een gepersonaliseerde code waarmee je op onze website kan inloggen. In een album speciaal aangemaakt voor jou kan jij je foto’s bekijken en de foto’s selecteren die je graag wilt ontvangen. In de prijs zitten 5 foto’s inbegrepen, maar extra foto’s zijn altijd na te bestellen. Deze kosten en onze tarieven vind je hieronder.

Tarieven LinkedIn Fotografie

De foto’s worden gemaakt in onze fotostudio in ‘s-Hertogenbosch. Ook is zakelijke portretfotografie mogelijk op locatie in overleg, bijvoorbeeld bij jouw bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. Voor zakelijke en LinkedIn portretten hanteren we de volgende tarieven:

  • Zakelijk portret individueel shoot inclusief 5 digitale foto’s €65,-
  • Zakelijk portret L (vanaf 4 personen) shoot inclusief 5 foto’s €55,- per persoon
  • Zakelijk portret XL (vanaf 8 personen) shoot inclusief 5 foto’s €49,- per persoon

Uiteraard is het mogelijk om extra foto’s bij te maken/bestellen. De kosten hiervoor bedragen €15,- per stuk.

Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen ?

Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.